Jump to content

Whats Happened To My Panasonic 58v10 Plasma(pic Attached)?


Recommended Posts

I've had my Panasonic 58V10 plasma for just a couple of months now. This weekend it starts to get multicoloured flickering lines through the picture on all inputs. The effect will go after a while but returns. I know it looks like a service call but has anyone seen this sort of thing before, particularly on such a new unit. Pic attached.

http://www.dtvforum.info/index.php?act=att...ost&id=9369

Edited by David1
Link to comment
Share on other sites



I've had my Panasonic 58V10 plasma for just a couple of months now. This weekend it starts to get multicoloured flickering lines through the picture on all inputs. The effect will go after a while but returns. I know it looks like a service call but has anyone seen this sort of thing before. Pic attached.

http://www.dtvforum.info/index.php?act=att...ost&id=9369

It probably has a defective board. It's no big deal, they will come out and fix it under warranty.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
It probably has a defective board. It's no big deal, they will come out and fix it under warranty.

When I sent the tech a picture he said it was a circuit board - but in any event Myer decided to exchange the unit.

Link to comment
Share on other sites

When I sent the tech a picture he said it was a circuit board - but in any event Myer decided to exchange the unit.

Always said and I will say it again Myer offers the best after sales customer service.

Edited by CC Rider
Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.




×
×
  • Create New...
To Top